Så var det över

Idag var det så dax..Jag och Mads gjorde debut i världscupen, på hemmalan i Globen, stockholm, jag var jättenervös, fast det får man vara tycker jag om man ska debutera i något.:):) Frida var med ända in till arenan och tog glatt emot mig då jag kom ut från arenan igen, hon var nog glad för min skull.:):) hon är så go min Frida hon stöttar och tröstar och är bara en fin tös och hon är min tös.:D:D Jag var lite spänd inne på banan så domarna var snåla men det ska de väl kanske vara också då det är världscup, så våra procent var väl inte super 66% men jag vet i alla fall att Frida var nöjd med mig, fast de tär hon ju alltid men hon är nog stålt över mig också och glad för att hon fick komma till globen tillslut, och tillsammans med mig kunde ju hennes besök inte bli bättre.:D:D:D Idag har jag också tagit min första intervju, är man kändis så är man.:P:P Är man bloggkändis så är man, Hippson kom och ville prata en sväng och jag tackade ja efterosm de gav mig morötter:D:D:D och det säger man ju inte nej till, int eom mna heter Weine i alla fall.:D:D:D Det var roligt, Frida fick ju prata mest (haha och hon som inte gillar sånt) tog det hela med ro och skötte sig utmärkt, medan de mest tog bilder på mig.:):) Efter det packade Frida in allt i lastbilen och hon och jag körde hemåt:):) blandade känslor, had eju varit roligt att vara med imorgon igen men jag och alla här hemma håller ett extra hårt tag om hovar och tummar då Jeanna och Liza kör sin finna kür imorgon och så får vi hoppas på det bästa.:):):) Nu ska jag sova gott hemma i min box och så får ni massa bilder från dagarna i golfbolen imorgon istället.:D:D Godnatt:D:D

träna inne på arenan

ja alltså nu är det ju så att jag inte kan blogga hela tiden om det var det ni trodde, för jag har ju ganska mycket att göra om dagarna. Men så är det ju om man är en stjärna som jag.:-)
mitt hem här i globen är bra, står med storfräsarna, Sandro boy och anton och så hollendarna och så några andra superstjärnor.:-) känns riktigt bra, retar min granne Lennox så mycket jag kan och blir alldeles knäckt då han går ifrån mig så jag blir ensam. Ja alltså jag brukar inte bry mig så ofta om mina grannar går sin väg eller inte men då man är placerad längst in i stallet och man bara har sin groom som enda sällskap då vill man gärna ha lite hästsällis också. extra är då ens groom går och gulligullar med sandro boy eller anton och pratar med deras goomar, då känner i alla fall jag mig lite bortglömd.
Idag då. Ja först kom Frida på morgonen och serverade frukost, efter frukost var det vet check och sen så skulle vi träna. Mads kom vid nio och hoppade upp, då var det nämligen tid för oss att kolla arenan, pirrade lite i magen då jag och mads gick in i golfens hjärta.:-):-) men eftersom jag är så cool så skötte jag mig som en stjärna.:-) Då vi kollat arenan så tog Frida mig en halv timme eller så ochdå laddade vi om för träning med Patrik kittel, det gick bra tycker jag,lite saker att tänka på till morgondagen men annars så är det bara att ha tungan rätt i munnen och köra hårt och om vi har tur så får vi vara med på söndag också.:-) Resten av dagen har varit lugn, Frida ger mig mängder av kärlek och mys och jag har det bra.:-) Heja mig och mads imorgon, heja heja heja.:-)

Från insidan av den STORA golfbolen

kan ni tänka er så fel jag hade, jag kan ju vist blogga direkt på plats i globen. Så vi hoppar över semestern och kör på istället.:-) 
 
Dagen började med sen ankommst för mads (han var på gala igår) så hade det ganska skönt på morgon. mads kom tillslut och då tränade vi.
 
vid lunch åkte vi då mot stockholm och globen, jag mad och maria w, frida körde egen bil, för hon gillar att vara lite speciell.;-) 
kom fram före henne till globen så mads fick ta mig till boxen, lite läskigt att gå av lastbilen och ingen frida som var med.  kom till rätta i alla fall. fruda kom tillslut och då gick vi på promensd bland högvakten och indianer och jag blev inte rädd blev dock lite rädd då det kom hästar med fjädrar på huvudet. läskigt. :-) 
 nu ska jag sova frida kommer nog en gång till innan natten. imorgon ska vi kolla på arenan spännande.
 
hej då så länge.:-)

Imorgon börjar det...

Idag har jag varit jätte glad för jag har förstått att jag ska få vara med i Globen nu, har lixom funderat när detta skulle hända lixom.:D  Frida har fixat med alla mina saker och på kvällskvisten så körde hon fram min lastbil och började lasta in allt som ska med.:D:D:D känne rmig laddad och taggad som bara den och jag ska göra allt för att få visa mig två gånger där inne på arenan.:):):):)  Jag ska tävla WC det är ju igentlgien inte riktigt klokt, detta år har bara gått rakt uppåt för mig och Mads.:D:D:D är så himmla roligt att tävla, jag älskar det.:):):D:D:D:D
 
Jag kommer vara i globen frma till Lördag och förhoppningsvis till och med söndag, så bloggen får lite semester tills jag kommer hem igen.:):)
 
Idag så kollad ejag runt på internet och hittade en rolig artikel på tidningen ridsports sida om tävlingarna från helsingborg som jag var på för någon vecka sedan. där fanns en rolig bild:D:D
 
Peikko. helt rätt tänkt:D:D:D haha helt rätt.:D:D:D