svaret på en liten citrons kommentar

Hjälmförespråkare
Jag önskar att färre människor tänkte som hästar i så fall.
Att ha en blogg, skriven av en ganska så offentlig person, ifrån en hästs perspektiv, och egentligen säga att det (mellan raderna) är töntigt med hjälmkrav?
Vi vet hur Mads och ni andra ser ut, därför är det inte nödvändigt att se hans ansikte på en bild, där han rider, som juniorer ser, och han har ingen hjälm, för han vill visa sitt ansikte? Han kommer dock troligen inte kunna le och då vilja visa sitt ansikte, efter att ha ramlat av utan hjälm, spräckt skallen och ligger som en sparris resten av livet...
Segerstas ryttare är otroligt duktiga, vore en skam om alla blev sparris för att de ville visa sitt ansikte.
Var goda förebilder, rid med hjälm!
 
tja kära "hjälmförespråkare"
Vad trevligt att du hittat hit, jamen det våre ju himmla tråkigt om ni började tänka som oss hur skulle världen se ut då?? nja nu vet jag ju igentligen inte hur seriös denna blogg är jag gör det hä'r för att få lite mer skoj i vardagen så på bloggen behöver du ju värkligen inte klaga på och om du inte gilalr den läs den inte!
Jag skrev inte att det var töntigt med hjälm jag undrade ju bara om det var bra eller dåligt. och vad jag vet så skriver jag inget mellan raderna, hur skulle det få plats igentligen?!?! du måste ha väldigt bra syn för att se den texten i så fall.:)
Men vilken himmla tur att ni vet hur vi ser ut och vilken fantastiskt bra tur att ni vet hur mads ser ut, det vore ju illa annars.;);) haha, mads ler nästan aldrig endå då han rider, så det spelar nog ingen roll om just han har hjälm eller ej.
Sparrisar är väl en grönsak så det hopaps ja de inte blir, oavsett om de slår sig eller ej så vore det ju ett mirakel om de går och blir grönsaker efter det.
Det var ju i alla fall trevligt att du tycker segerstianerna är duktiga ryttare och jag tror nog många ser upp till dem endå oavsett om de har hjäm eller ej.
 
HA en kanonbra dag du "hjälmförespråkare så ska jag ah det också.:D:D
 
Tjing:D:D:D