värmeslag

Idag gjorde mamma det igen!!!!! Väckte mig alldeles för tidigt! !!!!!! Det är så varmt så varmt just nu så jag orkar knappt röra mig. Mads färstod min tysta protest mot värmennoch tillsammans drog vi två ut på grabbtur i skogen. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) det var jättekul:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
 Vid lunch Så kom destriktvetrinären för att göra hälsolontroll på mig och jim och båda två var vi rriska som nötkärnor.:-) 
 
Sen har vår ementena massör från skåne hälsat på idag också och mjukat upp oss lite extra inför resan.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
 
Tröt farbror.:-) :-) :-) :-)
 
 
 
 

sur

Sur!!!! Ja jag var sur på morgonen idag för FRIDA väckte mig idag bara för att mads skulle träna tidigt redan klockan 9 skulle han träna!!!!!! Förstår ni hur tidigt det är!!!!!!!! Jag protesterade skarpt och vägrade resa mig från min morgonlur.:-) :-) :-) 
 
Vid lunch  Så kom klippmaskinen fram och jag blev av med pälsen. Nu är jag redo för utlandsresan nästa vecka.:-) 
Sen har jag ju lärt mc queen att ha kandar också:-) hon var riktigt duktig. :-) 
 
 
 
 
 
 
 

värmeslag

Åh herregudar vad det är varmt utanför fönstret!!!!!!!!! Det är helt knäppt vad varmt det är och nu har JÄTTE bromsarna kommit också!!!!!! De är jätteSTORA jag lovar, helt otroligt hur stora de är. Stora som helekoptrar är de, alltså miniatyr helekoptrar såna man styr från sin smarta telefon;-) haha
 
Har även tränat idag med mads på ryggen. Konstigt. Har typ vilat sen vinnsterna i mariefred för två veckor. Om man bortser ifrån att blondi har joggat med mig lite så har jag vilat i TVÅ veckor men fan vad bra jag var idag klar på 40 minuter allt var perfekt men svätten ran på både mig och plutten på min rygg.;-) 
Jag måste klippa mig nån dag, FRIDA!!!!! Ska vi ha klippstund någon dag!?!?!?!?! Jippi.:-):-) :-) :-) 
 
Nä nu måste jag partaja vidare. Härlig sommar alla snart drar jag utomlands igen.:-) ::-) :-) :-) :-) :-) :-)
 
 
 
 

väder och vind

Idag är ingen vanlig dag för idag så är det en sommardag:-) :-) :-) :-) :-) :-) haha där fick jag till det.vet ni vad jag funderade på idag!!!
Idag stod jag som vanligt och glodde ut genom fönstret och så såg jag svalorna flyga hit och dit och på korsan och tvärsan och överallt var de. Men då slog det mig,  jag har hört att när svalor flyger lågt så blir det dåligt väder och när det flyger högt blir det kanon väder. Men nu till det stora frågetecknet vad blir det för väder då de flyger mittemellan??????????? Det skulle ju vara spännande att få reda på, har ni någon teori på ämnet?!?!:-) :-)
 
Vädret i övrigt då. Jo det är sol och så är det jättevarmt. Badar gör jag typ varje dag och så är der vita fluffiga moln på himlen också ca 23 grader och sydostlig vind perfekt helt enkelt. Men på natten blir det lite svalare ner till  18 grader och då trivs jag. Vinden svalkar finnt på kvällskvisten men någon pyjamas behöver jag inte än för det är så najs att sova utan:-) :-) :-)
 
Dagens jobb bestod av att lattja med blondi igen. Och sen dök mamma upp efter vår träning och tog handom mig:-):-):-) så mysigt hon vet vad jag behöver. Och så fick jag socker också.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
 
Sussa söt och ät mycket gröt då blir man stor och stark:-):-)
 
Tjing