plaskat och sprungit i vatten

Plaskat och sprungit i vatten idag och det var jätteskoj. Jag hade jättekul och roligare blev det då det skvätten och stänkte så mycket runt omkring mig.  Frida fick lite på sig också och då blev ju hela grejen ännu roligare. :-):-) 
Sen var jag ju tvungen att bada så då car det frida som var glad då det skvätte och stänkte. Tusan också hon fick som hon ville igen!!
 
Övrigt idag har jag inte gjort mycket. 
 
Plask och skvätt:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Weine är en glad hest som får smutsa ner sig.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

fri som en fågel

Idag var jag ute på åkrarna och sprang i det höga gröna gräset. Med vinden i svansen for jag fram som en virvelvind. Mina skor flög åt alla håll och frida sprang bakom som en tokig flåsig liten OCH skrikande tös och var röd som en tomat i ansiktet hade jag haft tid hade jag ramlat ihop av asgarv men nu var jag ju en fullfjädrad virvelvind så hade inte tid att stanna och skratta åt henne....
...så blev man uppropad ur sin förmiddagslur och drömen förblev blott ett minne som jag mindes i ca fem minuter för lunchen serverades ju!!:-) :-) :-) :-) :-) :-)
 
Haha japp allt ovan var bara en dröm. Jag har faktiskt varit en jättesnäll polle idag. Och gått u koppel och varit jättesnäll mot frida. 
 
Mads ocg jag tränade ganska tidigt idag så frida och jag tog en power wake runt gården innan mads k8m.:-) jagade fasaner men annars har det varit bra idag. 
Imorgon ska jag jävlas med frida tänkte jag för då är mads inte här och då kan man bråka lite.:-D
 
 
 
 
Lite bilder från dagen.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
 
 

motorcykel

Brumbrumbrummmmmmm:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) idag var jag och mafs super seriösa med vår träning...i alla fall till en början sen kom mads på att mina öron var utmärkta gashantag som på en motorcykel ni vet. Och så gjorde han förstås ljudeffekter åt allt ståhej. Hahahaha kul hade vi vi körde runt utebanan i 110 km/h så det gick fort ska ni veta:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
 
Träningen i övrigt gick också den bra. Vi gjorde det canliha. Lite piaff. Lite galopp jobb och så trav jobb roligt roligt var allt sammans i alla fall.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
 
På em så tog jag och frida en jogging tur till gula huset vid backen och hem igen det var skönt att springa lite i jogging tempo. :-):-) + att frida fick lite konditionsträning;-) hehe hon måst ju träna hon också. 
 
 
 
 
 
 

Dags att väcka mamsen igen

haha ja nu får hon sluta sova på jobbtid tycker jag, så idag väckte jag henne med dunder och brak, hahahahahaha:D:D:D:D:D hehehehehehehehehehehehehehehehehehehe.:D:D:D:D nä så farligt var det igentligen inte, men skoj hade jag.:D:D:D
 
Ja alltså allt började runt nio snåret i morrse då mammi skulle fixa mig inför träning med mads, på med benvärmarna och moonbootsen och så sadel och kandar, haha sen skulle jag inpregneras också tyckte mammsen, för det var så mycket fluggor ute i solen, och jag är ju inget big fan av fluggspray så jag for upp i luften så kedjorna som jag sattt fast i krasade i golvet och ja en lös weine är en weine på äventyr, så jag tog tillfälelt i akt och sprang min väg, rakt uit genom stallet kedjan för dörren gick i bitar eftersom jag glömde öppna den innan jag sprang rakt in i den och igenom den, hehe, mammi efter med grimmskaft och snäl lsom jag är så stannade jag hos chagini vid hans box, blev så paff att hon inte stoppade mig tidigare, annars hade jag sprungit längre.:D:D:D 
 
träningen gick bra med mads i  alla fall och sen har jag gått på promenader och haft mysigt i gräset,:D:D:D:D
 
Söta jag på gräsjakt med mammi.:D:D:D