latiolajbans

Vilken latiolajbans dag jag haft. Tränade med mads på morgonen. Exploderade åt alla håll med maria under avskrittning (hehe) men hallå det förstår hon väl att man inte kan ta kafferast brevid kohagen!!!! Det går bara inte så det så. Sen har jag chillat fram till eftermiddagen och då hälsade farbror john på hos oss och jag tyckte det var lajbans att visa upp mig för honom. Frida blev så skakis att mads fick hålla mig men det var lika roligt endå så mads blängde surt på mig och då försökte jag hålla mig i skinnet. :)
 
MEN annars så har jag varit lugn och snäll utöver allt det överstående.:-):-) 
 

CHILLLLLLAAAAAAA

chill med livet.:D:D härligt med ledighet, ja alltså Frida måste ju rastas och så endå men det är ju bara en liten ditalj som gör att mina dagar inte blir så tråkiga, tre gånger ska hon promenera om dagen.:D:D och ja idag så var det som vanligt tre promenader och kvalitetstid idag igen, Frida har hittat mina svaga punkter, hon vet precis var hon ska klia för att jag ska glömma bort tid och rum och inte blir det bättre av att solen sken ute också. har invigt våren också denne helg, fick gå utan mysiskläderna på på EM promenaden med Frida både idag och igår.:D:D så skönt och rackarns vad det kliar överallt då, så var och var annan minut var vi tvungna att stanna och klia lite, sen tog vi lite längre klistunder i solen också men de räcknas inte, så skönt.:D:D:D
Imorgon blir det nog också chilldill dag för mig och sen börjar ju dagarna om igen.:D:D
Frida ansåg att vi inte stannade för klistund utan för yogapass i solen och det kanske hon har rätt i.:D:D jag fick ju också ha på mig mina farfarssockor deluxs XXS3:D:D:D haha ja de heter så i min världe, värsta moderna inga paddar och lindor längre för mig har är man morden:D:D
 
 

kvalitetstid i vårsolen

 
 
 
Någ blev det mysstund med frida allt.:-):-) jag fick gå naken i vårsolen och ha det mysigt och inte nog med ddetfrida började klia mig på manken också och då kan det ju inte bli mycket bättre.:-):-):-)
 
Tjing

förmiddag avklara

Vilken fantastisk morgon och förmiddag jag haft.:-) :-) först frukost sen sova frukost SEN träning med mads och Som vanligt var han duktig. Han skötte sig bra och jag tyckte det räckte efter En halv timme så då tog vi och gick in och mads tog mig in i lägenheten och där passade jag på att rulla mig lite innan fruda han fånga mig. Hehe.
I em blir det stormys med frida.:-)
 
Tjing