ny karriär

Idag var jag jätteduktig. Mads och jag pratade om en ny karriär,  som innebär att jag måste lära mig att inte vara rädd länger. Alltså inte för att jag brukar vara rädd för saker och ting men just denna karriär kräver mod och styrka och inhen rädsla så tänkte mig att jag börjar med att sluta vara rädd...
Mads tycker nämligen att jag (vi) ska bli tjurfäktate.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) hahaha vi diskuterade vilt hela morgonen så vi nästan glömde bort att göra ettor:-) :-) :-)
Vi är i alla fall i toppform inför strömsholm nästa helg då får ni akta er.:-):-) 
 
Ja men det var väl allt får mig hej då.:-) :-) :-) :-) :-)

snyggt jobbat

Idag har jag varit asbra på träningen. Tvåorna satt som en smäck och typ allt annat också.:-) frida var så glad för min skull.  Hon han nämligen se lite av träningen idag för hon gick fram mackan medan jag och mads tränade klart:-) :-) :-) sen fick jag socker:-):-) Och socker är ju basföda för mig:-):-):-)
Idag fick vi i stallet också besök från RS mustsng vår foderleverantör:-) ni skulle bara veta vad god deras mat är jag äter den varje dag:-):-):-) och jag älskar den. 
 
På em blev det promenad och mys med frida och nu sover jag sött och gott i min box och hoppas på en spännande dag imorgon:-):-)
 
Snygga jag:-D

lika som bär?!?!?!

 
 
Idag så fick jag mig en lika-som-bär kommentar!!! ja det finns en tös här på segersta som är lite smått konstig i visa sitvationer, och idag så påstod hon att jag avr lik gustav vasa?!?!?!!!!!! huir hon nu fick till det men vi kan ju göra en jämförelse:D:D:D
 
  Gustav vasa
 
Jag själv
 
Gustav vasa
 
Jag själv
 
 
Ja alltså om ni frågar mig så är ju jag Mycket snyggare än Gurra, men jag vet inte jag, nog tycker jag att jag bär upp min mage bättre, han är ju en riktig rulltigkullting tycker jag.;);) Men vem vet vi kanske är släkt vi kungar emellan, jag är bara av den lite mer morderna typen:D:D:D men än så länge har jag inte fåttnågon egen tävling uppkallad efter mig, det måste vi ändra på tycker jag.
Men han ser ju ut att vara en riktig sköning gurra, även fast han redan är död så hade det ju varit coolt att få träffa honom.
 
det var nog mitt minsta bekymmer för dagen men också det mäst intressanta att skriva om, imogon kommer fler funderingar, vad som cirkulerar i huvudet på weine, haha kolla bloggen oftare än vad nio redan gör så ska ni få se massor av skoj.:D:D:D
 
 
 
 
 

utan sadel

Tjataj.
 Härligt med sol och värme, har tänkt skriva här i några dagar men finner inga ord, jag har fått idetorka...kom med idéer på vad jag ska skriva om vet jag:-) :-) :-)
 
Sen sist har jag i alla fall mäst chillat runt. Var ute på fågelskådning med mads en dag, vi var ute jättelänge och det var kul. Sen har jag hoppat över dicken och nästan dödats men de är helt andra historier. 
Idag fick mads nästan rida utan sadel. Hehe så går det när ens egna är på service och man delar med jim (jim var före mig idag) så mamma kandarade bara och så var jag jätte störig då vi sadlade i ridhuset så stöfrig så till och med mads röt åt mig. OCH då ja då är jag störig på riktigt kära vänner.:-) :-) :-) :-)