UB horse show in helsinki 2014 del 3

Så var det ju det där med bilder som jag lovade. :-)  mamma tog inte så mycket som hon brukar men några blev det och de flest har ni nog redan sätt på insta och FB men då får ni väl helt enkelt se dem igen elller bara sucka, himmla med ögonen och hoppas på att undertexterna kan ge er ett gott skratt.:-) :-) :-) 
 
Bilen redo bara jag som ska in också. Firrarin är snabb men ganska trång och speciellt om man har en sån elegant och rund mage som jag.:-)
 
Koll på banan det är vad jag har coolast av dem coolaste är jag. :-)
 
Lite trött.
 
Vinnst i GP 68%
 
Vinnst i GP kűren 74%
 
Knock out 2 en placering bättre än förra året. Mads tyckte det var konstigt. Vi var ju bäst.:)
 
Hemresan gick kanonbra. Mamma och jag tog oss över stora blå utan större problem.:-)
 
Mamma och

UB horse show in helsinki 2014 del 2

Tjingeling alla gulltroll:-):-)
Först och främst vill jag bara säga, sa jag inte det!!!!!
Jag sa ju i förra inlägget att jag skulle dansa i dagens kür  och lixom skippa det där med att lieka stritds tupp, för det där med tupp grejen var mer för att jag inte ville skrämma de andra hästarna så mycket. Jag menar man kan ju ge dem ett litet ljus i tunneln i alla fall.:-) :-) :-) :-) :-) 
Som ni antagligen redan läst på både fejan och instagram så vann jag idag igen.:-D :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 74 prolle, aha aha aha vem är bäst!?!? JAG förstås, våga inte tycka något annat.:-) :-) :-) :-) :-) :-) 
 
 
Mammsen var så glad över mig och mads och maria också. :-) :-) :-) :-) :-) :-)
 
Imorgon är det knock outen och då tänkte jag nog försöka mig på en vinnst igen.:-) :-) :-) :-) :-) :-) men nu måste jag plugga på programmet så jag har någon möjlighet att vinna :-)
 
Tjing 
 
 

UB horse show in helsinki 2014

Tjabba tjena hallå mr W, the king is here:-) :-) :-) :-) :-) :-) 
 
Ni behöver inte gråta mer nu för nu är jag igång igen. För första gången på väldigt väldigt länge så tog mamma med mig i firrarin.:-):-) som ni säker redan vet så åkte hon ju utan mig både till Flyinge och oslo!!!men denna gång så fick jag alltså åka med och det bästa av allt är att jag är ensam med mamma så hon har bara tid för mig:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) 
Hon ocg jag kom fram till Helsingfors i onsdags vid lunch och då fick jag mitt rum i ett stall som saknade ljus, tänkte vad är detta vad B lixom!!men strömmen kom så småningom och så fick vi värme också så nog har jag och mina pollar  det bra även fast våra mammor och pappor Fryser. Min mamma som inte drack kaffe innan hon träffade mighar halsat säker tio koppar på bara en och en halv dag!!!då antar jag att hon fryser:-)
 
Men nu då jag har ju faktiskt hunnit med en start redan en GP och vann gjorde jag:-) :-) :-) :-) även fast jag kanske mäst såg ut som en stritds tupp som mamma sa tyst i mitt öra efteråt så tyckte domarna om mig och numer ett blev jag. 
På lördag blir det kür  och då tänkte jag lämna stritds tuppen hemma på rummet och visa min riktiga danstalang och den ja ni den är en riktig super talang.:-):-):-)
 
Såna bilder och grejer får ni när mamma kommer hem igen.:-):-)
 
Tjing

party

Tja tja, nu är jag tillbaka här. Mamma har lixom övergivit mig lite på sistånde, sist jag träffa henne var i måndags och då skulle vi bråka med klippkrokodilen. Nä usch det var inge roligt tyckte jag. I dag däremot  fick jag se henne igen och då skyndade jag mig att köra ner nosen i handen på henne så hon var tvungen att mysa med mig. :-) :-) :-) :-) :-) :-)  och när vi gick på framskrittnings promenad så fnös jag henne i ryggen så hon skrattade sitt härliga skratt. Nog vet jag hur jag ska få henne på fall, föra veckan drog jag ju om kull henne ute på ridbanan och då blev hon jättearg ( kanske därför  hon varit borta så länge) såna sår är svåra att läka, den dagen pratade hon inte mycket med mig:-( men som sagt nu är både hon och  jag tillbaka här och vi ska göra revolution i denna värld. 
 
Ni skulle bara veta vilka intriger och skvaller man får höra. Som anton skrev senast vem tog igentligen min grooms mössa!?!?!?! Den frågan ska ni få svar på inom en jätte nära framtid ska ju förstås bara hitta mössan och den som tog den först;-)
 
 Men nu ska vi ha röjparty och dansa i groomen. Annie har ju kvällsfodrat nu så nu är det ingen risk att bli upptäckt :-):-) :-) så MADS och MARIA stäng av kameran detta behöver ni inte se:-):-) :-) :-) :-) :-) åh andra sidan kan vi dansa bakom den.:-):-) :-) :-) 
 
Tjing partypinglor ses imorgon :-) :-) :-) :-)