hejsan

Idag beslöt jag mig för att gå och hämta mads hemma hos honom. Han var sen (som vanligt) ;-) så frida hängde med och så hälsade vi på hemma hos mads.:-)
 
 
 

är lite upprörd faktiskt!

Men hallå, ursäkta mig!!!!
Vad är det som är så speciellt med att jeanna är i DN (dagens nyheter) !?!?!? jag förstår inte riktigt varöf rde tär sånt ståhej runt det, vist artigeln var mycket bra jag har läst den men ni har ju lixom glömmt det absolut viktigaste!!!
 
Kolla på den här bilden, vad ser vi!?!?
Jo vi ser en glad ridtös i otroligt sexiga ridstövlar;);) en hund och en leksakstraktor med släp (den låter om man trycker på en knapp också, extremt läskig) en fin krukväxt finns med också men ser ni också den där hästen, den där som försöker äta upp ryttartösen?? ja den hästen råkar vara jag!!! och intervjuade DN mig?!?!?!? NÄÄ, tycker jag var dåligt för det är ju jag som är segersta lixom!!!! jag fick minnsan in te någon intervju när jag slår mitt personbästa 75% nä då får man ett åpple och så glöms man bort bara för att det inte räckte till vinst.
  Nä DN det här får ni nog ta och fundera på tycker jag, kom gärna och besöki mig på riktigt nästa gång, jag vill ha ett helt uppslag i er tidning, jag vill int ebara vara en statist i bakrunden.
 Sen tucker jag jeanna gott kunde suttit kvar emd rak rygg också, jag vill ju bara ge henne en puss ju.:D:D:D:D:D
 
Nu har jag avreagerat mig lite så nu säger jag tack och hej leverpastej.:D:D:D:D
 
tjing på er:D:D
 
 

Djursholm

Psss!!!!!
 
Hallå!? Hallå! ?!?
 
Åh 1, åh 2, åh 1, 2,3,4
 
  Jag är kungen här över alla här över trädens gröna höjd jag har nått opp till högsta topp men ännu är jag ej nöjd. 
  Åh uoopedooo jag vill ju va som duuuuuu! Jag vill se ut som duuuuuu, dansa som duuuuuuuu, det vill jag nuuuuu, ett djur som jaaaggg. Jag vill lära mig bli så bra som duuuuuuu.:-D :-) :-) :-) :-) :-) :-)
 
TJENA BLOGGGEN!!!!
Här har ni mig igen Mr W är på toppen humör. Har hängt på djursholm hela helgen och dansat runt igår i GPen fick jag 71% typ och idag blev det personbästa i küren med 75% jag vann dock inte på det men jag är en artig gentleman så jag ser till att de yngre får vistas i strålkastar ljuset. Sen att biggan lyckades köra om mig igår var ju kanske inte riktigt planerat men men gav igen idag då han och jag bytte plats:-):-) helgens stora segrare var vårblomman:-):-) :-) :-) :-) :-) han var riktigt duktig. Han körde en Mr W grej och vann hela meetinget. :-):-) duktig talang det där. Men självklart inte lika bra som jag.;-);-) för ingen är igentligen bättre än mig jag låter de bara tro det så de inte ska bli ledsna.:-):-)
 
Misstänker att ni kanske vill se någon bild från helgen och tror mamma tog några stycken.:-):-)
Men det får ni se imorgon för nu måste jag sova så jag kan CHILLA imorgon. :-):-):-)
 
Tjing tjohej