på återseende men inte här

Hejsan bloggen.:-)
Ni har antagligen redan sätt vad som hänt på FB men jag vill gärna säga det själv också:-) 
 
Jag ska flytta hemifrån, är ju endå 17 år nu så nog borde jag klara mig finnt.:-) jag ska flytta till värmen!!!:-o haha nä jag mena värmdö i storstadstrakten. Geografiskt sätt så vet jag inte vart det ligger men det kan nog bli bra. 
Vet ni jag kommer få nya vänner, ett nytt kungadöme att härska över och massor av nya människor att reta galfeber på. Mohahahahaha:-) 
Mammsen är ledsen över detta jag också men jag vill vidga mina vyer lite så jag ser det som ett nytt äventyr och min nya mamma är ingen mindre än en...eller ja hon är ganska kort i rocken men hon heter i alla fall Evelina och jag trivs mdd henne, vi kommer nog få jättekul ihop.
 
Eftersom jag ska flytta och denna blogg drivs av min mamma så kommer den inte finnas mer. I alla fall inte under mitt namn men kanske under någon annans. Jag vet inte vad mammsen har tänkt faktiskt men jag tror att den kommer hamna i vila en tid framöver. 
Men det betyder inte att ni inte kommer kunna följa med på mina nya äventyr. Ni kommer med all sannolikhet kunna se mig på http://esdressyr.blogg.se eller på Evelinas instagram @evelinasoderstrom.
 
Nu säger jag på återseende någon annan stans. Kanske ses vi på en tävling eller på något annat spännande ställe.:-)
 
 

Mitt liv när mammsen inte är hemma

Börjar känna mig riktigt bortskämd här nu, mammsen ärborta på semester så hanna med H på slutet (också) hänger med mig och cillar i solen, galoppar i skogen OCh hon är så gullig så hon ger mig socker också, riktigt drömliv här nu.:D:D och så har hon tagit Lady Days fin grimma och testat på mig, vist blev jag snygg:):)
 
 
Tycker själv jag belv FAB!!!! i den och tänker aldrig ge tillbaka den,( tyvärr så fick jag inte behålla den men drömma kan man ju)  En tvätt äkta Hermés grimma är det i alla fall och den är snygg.:):):)):):))
 
Mamma, mamma jag villllllll haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
nu ska jag slå mig ner i min box och vänta på mammsen, två veckor till, bara två veckor till!!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamma är hemma igen

Nu har mamma kommit hem från Falsterbo och jag blev så glad när hon kom igår kväll, hälsade henne välkommen med ett litet gnägg:D
Idagså motionerade vi varandra haha hon klättrade upp på min rygg och tillsammans tog vi oss några varv på utebanan i solskenet:D:D:D