Midsommar firrande

jen glad midsommar på er då, :D jag gjorde inget vettigt alls på midsomamr fast det är väl så man firrar om jag förståt det rätt, hippi och jag åt upp midsommarstången för familjen och alla skyllde på chagini och grappa för de är så stora runt magen, så hihi, tor man int eär lika stor som dem fast jag vet att jag nästan är det fast det gör inget för jag är en grabb i mina bästa år så det så.:D
jag tycker endå det var ganska roligt när hippi sprang runt lös idag, haha hon flydde från barnen, de hade lekt med henne jättelänge (och jag fick inte vara med) plötsligt tog hon till flykten och sprang så alla andra blev jätteupprörda (även mamma och blondi)
Det händer mycket här på farmen och sommarn som bara har börjat än så länge, hur ska detta sluta?!?!?! :):)
Tror i alla fall att mamm atycket det är ganska mysigt att åka runt på mig, ja för alltså hon gör ju inte så mycket, hon bara är där och håller sig fast, resten fixar jag.:)
 
 

Plötsligt händer det.....triss??!?!?! nä då mamma:D:D:D:D

jahapp vad ska jag börja, ska jag räkna mi som pansionär nu eller inte, har ju lixom insett att jag inte längre är numer 1 som tävlingshäst i alla fall. Lite sorgligt men också ganska skönt, har insett att vi faktiskt har yngre förmågor som är mer värdiga tronen än jag, men, jag säger bara MEN (bara för att det är roligt att säga så) :):):) MEN INGEN TAR MIN MAMMA!!! utropstecken och slut:D:D 
Hon är min.:D:D:D:D och efter sisodär extremt många dagar, timmar, veckor, minutrar, sekunder och månader som hon endå har lagt ner tid och omsorg på mig så har jag inte lyckats, men idag av någon outgrundlig anledning så var det så dax....Den stora dagen, ett litet steg för en 17 årig GP polle som jag men ett stort kliv för min mamma, hon kravvade sig upp på min rygg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
För att tilläga för er som inte känne rmin mamma, hon rider inte hon tar handom oss, har sett henne på hästryggen typ tre gånger sne hpon började ta handom oss så denna soliga dag var något aldeles extra som ni kanske förstår.:):):)
Jag tog med mig mamma på en fågelskådnings tur i trakten runt gården i gångstill gå så finnt och duktigt som bara jag kan utan att skrämma livet ur tösen,:):) ger mig själv topp betyg och ser med glädje fram emot nästa gång då gångstilen kanske kan bli jogging istället och sen efter det full far:D:D:D:D:D:D:D:D
 
Mamma var i alla fall j'tte glad efteråt då hon gled av min rygg som en säck potatis som om luften gick ur henne (tror hon började andas igen) hihi:D:D:D:D
 
och så har jag hört att det varit värdens grej i stora staden idag, prinsbröllop, och ursäckta mig svenska hovet men var är kung Weines inbjudan!!!?? jag är ju endå kung men här bölev man inte bjuden, taskigt med tanke på att ni hade fått det så mycket roligare med mig med på kalaset. jaja så kan det va ibland, har det ganska bra här hemma också i mitt egna slott men är endå lite besviken.
 
Bildbevis på att allt i texten ovan faktiskt är sant.:D:D:D
 
 

rolig helg

Ojojojo vilken härlig helg. Jag hängde mest i hagen men jag gjorde också en utflykt till  mitt gamla gem strömsholm. Där var det värdens kalas och jag hade jätteroligt för jag tävlade i GP Kür och vann så jag fick springa och stå först på prisutdelningen och det är jätteroligt och så att alla vet jag var jätte snäll mot mamma också hela tiden så det så:-) 
Och sen så blev jag 17 också och då gjorde mammsen en jättefin tårta till mig. Men åt den så hastigt att jag satte i halsen så mamma blev väldigt mammig under en stund. Och vet ni vad jag vann då en säng för jättemycket pengar, men den lär jag aldrig få se. Hade ju varit nice med en säng istället för spån men men är man polle så är man.
 
 
Ja och just det. Pappa vann SM i lag också så för honom har det också varit en toppen helg.:-):-) :-) 
Fast jag var ju inte med i laget så den saken är ju ganska oviktig eftersom jag är bäst och jag hade lätt kunnat vunnit lag SM själv:-) ett lag med tre nyanser av mr W  så att saga:-):-) de ni! Hade varik coolt att se va!? Men då får ni  vänta till nästa år. 
 
 

SM 2015

jahapp dåså älskade tvåbeningar, här är jag igen Weine alltså:) jag har varit igång i en vecka och mads har typ ridit mig och blondi också mamma vill fortfarande så får försöka övertala henne att följa med ut i skogen och lyssna på fågelsången.:):) 
 
hmm...få se nu tror det var i onsdags eftermiddag eller nä fresten det var på tistagen som jag bråkade i lägenheten så teglet yrrde om mig, mammi sur som vanligt och gormade på mig från andra sidan stallet hon har en redig pipa den där mytoffsen när hon är sur ska ni veta;) men anledningen var ju att blå faran var framkörd och packad för tre!!!!!! hade hört att en viss Mr skulle få följa med så studdsade mest upp och ner av ren glädje.:D:D
Ännu värre var glädjen på onsdagen då mammi började packa in mig, tofflor, benvärrmare och dubbla grimmor, jippi när hon tog ut mig och gick mot blå faran så gick inte jag, jag sprang!!! och sen flkög jag upp på min plats, stälde mig perfekt och började....härja:D:D:D:D:D så rödtotten MQ vågade int egå opmbord, tösabiten det var ju bara jag ju.:):):):)
 
mamma körde oss till hammarö där årets SM i dressyr gick av stapeln och jag skulle få springa på dressyrbanan igen efter en tids vila och festande, vitt staket så långt ögat kan se så tycker jag att hammarö kan beskrivas.:):) 
Farbror biggles var där, och morfar scandic och så jag kung Weine och så en jäkla massa ungdomar som tror de är nått! 
och vet ni i GP som gick på fredagen så fick jag en 9 i protokollet :D:D:D:D:D:D och så blev jag 6  av 29 starter så finalen hägrade på söndagen och på söndagen var jag ett litet svin (som mamma brukar säga) i stallet men som hon också brukar säga är "han ett svin med mig så är han en kung på banan." och detta stämmde bra det även denna gång:):) 75% i kuren och jag avr faktiskt först länge tills farbror biggles kom och tyckte att han avr bättre än mig sen tyckte även scandic och vårblomma att de var bättre också så jag fick en röd rosett och en 4 plats i SM 2015 men det gör int eså mycket, hade ju varit roligt med midalj men jag fick i alla fall göra ett ärrevarv och det rä ju det bästa jag vet ovsätt hur det går för mig.:D:D:D:D
 
Studdsade på lastbilen och åkte hem till segersta igen och idag ahr jag nästan blåst bort för vinden tog i så öronen vajade.:D:D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mina sista ord för denna gång är än får ni se upp ute på landets dressyrbanor för än finns det dans kbvar i gubbens ben.