Anton här

Anton här! Weine bad mig att berätta om veckan i flyinge, han ville ju helst följa emd men fick inte så ni har han givit mig inloggen till bloggen eller igentlgien så hackar jag mig in men det vet ingen.:):)
Jag är alltså då den 4 åriga hingsten som har Ampere 1225 - Jazz 95133 i min släkt, autograf Q heter jag och min mästare och lärare är Weine han lär mig allt jag kan ska ni vete:):) 
en dag ska jag ta över efter Weine på GP banomrna ni ska få se jag kommer glänsa som guld i solen, oj då det gör jag ju redan men jag komemr glänsa ännu mer för Frida har inte slutat putsa och polerat mig än så hon är nog inte nöjd med glansigheten än. Men hon är nog nöjd över min prestation på Flyinge.
Jag ahr varit jättesnäll förstår ni, bara pratat en massa men får man ca 300 vänne rpå en natt så måsta man ju hålal kontakten lixom, vilka diskutionen det varit och allt skvaller, vem komme rvinna, vem var det som var lös på stallområdet, vem åt upp höet och vem, ja VEM  tog mössan från sin groom!?!?!?!?! många frågor få svar desto fler spekulationer, ojojoj vilekt skvaller träsk flyinge va. vi var många ungdomar på flyinge i veckan och gängen avr tydliga, hoppsnoffsarna höll sig til lsin planhalva och vi dressyrtomptar på vår men jag jag avr över allt, delade stall med diskopollarna, hade olagliga partyn varje natt och skvallrade högt om vad vi åstakommit under dagen. 
Håkan blev min pollare han övergav hoppsnoffsarna under veckan och glänste bland oss dressyrtomptar och blev bland de 20 bästa i vår årgång, vilket jubel det blev över honom, men mer jubel åt mig så jag kom trea i finalen av BT hästarna :D:D jag är så jäkla bra:):):):)
 
om ni vill mig något i framtiden så är Weine min kontaktperson så allt går genom honom men hört gärna av er.:):):)
 
hotellrummet var ju inget fem stjärningt precis men arangörena vågade nog inte släppa in oss ungdomar i de femstjärnigna rummen.
 
Frida knoppade och gjorde mig finn.:D:D:D:D
 
ännu mer puts inna  start.:D:D:D
 
patrik rider på mig.:):):)
 
väntar på prisutdelning.:D
 
en gul rosett:D:D
 
mitt underbara team.:):)
 
stod helt själv p åprisutdelningen.:D:D:D vuxenpoäng till mig:D:D:D
 
träning:D:D
 
avslutande fotoexplotion vid kastanjegården på flyinge:)
 
trött på söndagmorgonen.:D
 
finna ord om mig och mads:D:D:D