hippson gånger 3

Jag har varit med i tidningen hippson 3 gånger nu::-) :-) :-) :-) :-) :-)
 
 
Första gången var när sportkollen hittade min blogg.:-)
 
 
Andra gången kom de personligen och ville prata med mig och då var jag i globen.:-) :-) :-) :-)
 
Och nu senast då jag var omslags modell.:-):-)

Nu drar jag

hej då mamma nu åker jag på eget äventyr utan dig:):):) men jag är lika weinig som vanligt endå, MAria komme rfå hålla hårt i mig så jag int ekör solo helt och hållet:D:D:D hehehe, men jag ska försöka vara snäll, men lovar inget,;););)
Hoppade på lastbilen med ett jätte skutt i morrse då maria höll mig och ställde mig typ perfekt direkt, hallå vi skulle ju ut på tur ju.
Proffset Daniel ska köra oss och MAria kör nog en del hon också, nästa gång får vi hoppas att mamma kan köra också då har jag tre privat chaffisar:D:D:D:D vore ju ascoolt:D:D:D eller vad tycker ni???
 
Ja och en sak till, jag viet ju inte om Maria kommer skicka info om vår tur till mamma så hon kan skriva här så ni får läsa under veckan men jag kan väl säga så här, det kommer upp info på något vis här kanske imorgon, kanske inte men om en vecka kommer det sammandrag då jga är hemma igen.:):)
 
Tjing så länge.:D:D:D
 
Fix i trix:D:D:D:D
 
Skynda då Maria, bilen kan av olika anledningar åka utan mig!!!!!
Tur för dig att den stod kvar, nu är jag på då åker vi.:D:D:D:D
 (jag) Hej då mammi, kommer sakna dig lite i alla fall:)
(jim) Bläääääää!!!!!!!! hej då mimma se om en vecka.:):)
 
Limosinen på tur igen, mot tyskland:D:D:D:D Camp Kittel here we come:D:D:D:D
 

soft dag

Idag kändes det riktigt bra att ha varit hos frisören igår. Kände mig snygg:-) :-) :-) :-) :-) och även fast mamma var ledig idag så kom hon endå och sa hej till mig och så friserade hon jimmy så nu är vi snygga båda två inför camp kittel:-) :-) :-) :-) :-) :-)  känns ju helt okej enligt mig. Jag menar, det är ju alltid bra att vara redo:-) :-) :-) :-) :-)
 
Imorgon kommer mer från mig men nu säger jag frust och gnägg och god natt:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

tusan också!!!!

 Tusan också!!! Jag förlorade idagmot mamma!!! Hon är nog rikrigt malig nu kan jag tänka, men nästa gång fintar jag henne vänta bara. Hon vann enbart för att hon fuskade så det så. Hon stoppade bomull i öronen på mig så jag inte skulle höra något sen plockade hon fram krokodilen och den var hungrig den, den bara mumsade i sig av min finna päls, nomnomnom sa sen eller snarare,  brezzzzzzzzbrummrasel!!!!!! Den tog allt!!!!!! Utom raggarruffset på ryggen. :-):-) mamma varr extremt nöjd efteråt och då skulle vi genomlida ett bad också!!! Alltså der där med bad är ju inte min grej så då morrade mamma lite grann på mig. :-)
I övrigt hade jag och mamma frida en mycket trevlig kväll tycker jag. Och det bästa av allt är att hon snart kommer till mig igen och ger mig mat:-)