nu får de bestämma sig!!

Först ska jag med, sen ska jag inte med, sen ska jag med igen och efter det så fick jag inte plats längre och nu finns det plats så nu ska jag med eller ska jag inte...jag har gett upp,tror mamma fav upp också någon gång i förra veckan. Ska jag med så har jag redan packat mina väskor, de står och väntar under krubban. Men jag är snabb att packa upp igen om så krävs. Jag är en så bra polle så jag anpassar mig till situationen på mindre än en sekund bara så ni vet.:) 
Men ska jag med så vill jag att mamma ska tävla och rida mig annars blir jag ledsen och jag vet att hon vägrar så då lär jag förbli en ledsen häst;) 
 
Jag pratar förstås om resan till frankrike fast det kanske ni fedan listat ut. Men fortfarande återstår frågan, ska jag med eller inte. Mamma väntar med klippkrokodilen så bäst pappa bestämmer sig så jag får genomlida ännu en hemsk stund med kroko.:):)

två dagar sen:D:D

 
 
jippi, bara två dagar sen sist vi hördes av här.:D:D mamma har skärpt till sig en aning:P idag har jag i alla fall haft en toppen i galoppen bra dag med min minitös:):):) vi var ute i solen och på andra sidan stora vägen, alltså långt hemifrån men vi hade det mysigt, jag hade min flickvän med mig, tjihii, :D:D hon heter lady day och är en riktig liten sötsockerbit. men hon är också min elev och det är ju ganska ofräsht att ha affärer med sina elever så jag sneglar mäst på henne:D:D
 
Mamma var ledig idag, men såg henne endå då hon i ett tappert försök försökte vara en civil människa, tror det gick så där för hon kom hem ganska fort och kom till stallet på kvällskvisten endå och kliade mig i pannan så hennes civila planer gick nog åt skogen, men hon såg riktigt cool ut med sina solbrillor och skinjacka måste jag endå säga. Men förstår henne sammtidigt för den civila världen är läskig har själv provat men har inte riktigt kommit in i det...
nä men annars så stårjag och tittar ut genom mitt fönster och sneglar på stora blå som är framkörd och allt för snart drar de till frankrike, ja och jag får vara hemma och hålla ordningen med annie  istället men det ska nog gå bra, mamma raporterar nog endå ska ni se utan min hjälp, kanske jag kan låna ut bloggen till typ fidde eller så men har inte bestämmt mig än, mamma kanske är så snäll att hon skriver här en då även fast jag inte är inblandad.:) hon har ju det endå lite svårt att slita sig från mig.:)
 
 

en månad

 
Jahapp åter en månad har gått sen sist. Jag är så JÄVLA BRA PÅ ATT BLOGGA!!!!!!Eller det är ju mamma som är den drivande kraften i detta spektakel och hon har ju inte varit aktiv om man säger så. Där emot så har hon jobbat ofantligt hårt och hårt jobb lönar sig och Nu är hon en stålt (eller jag tror hon är stÅlt i alla fall) till att få köra blå faran. Alltså hon har klarat körkortet för stor lastbil och jag är så glad för hennes skull.:-) 
 
Jaja nä men nu får jag inte prata mer om mamma. Herregud det är ju min blogg och den handlar om mig ju!!!
Själv har jag inlett tävlingsåret med en MSV B4 med min tös.:) hon skötte sig helt okej men jag var förstås bäst av alla enligt mig fast tanten som dömde tyckte att vi båda var så där så men vi kom runt och vi var glada och mamma var där fast endå inte för hon smög bara runt i bakrunden och tjuvtittade på oss.