väder och vind

Idag är ingen vanlig dag för idag så är det en sommardag:-) :-) :-) :-) :-) :-) haha där fick jag till det.vet ni vad jag funderade på idag!!!
Idag stod jag som vanligt och glodde ut genom fönstret och så såg jag svalorna flyga hit och dit och på korsan och tvärsan och överallt var de. Men då slog det mig,  jag har hört att när svalor flyger lågt så blir det dåligt väder och när det flyger högt blir det kanon väder. Men nu till det stora frågetecknet vad blir det för väder då de flyger mittemellan??????????? Det skulle ju vara spännande att få reda på, har ni någon teori på ämnet?!?!:-) :-)
 
Vädret i övrigt då. Jo det är sol och så är det jättevarmt. Badar gör jag typ varje dag och så är der vita fluffiga moln på himlen också ca 23 grader och sydostlig vind perfekt helt enkelt. Men på natten blir det lite svalare ner till  18 grader och då trivs jag. Vinden svalkar finnt på kvällskvisten men någon pyjamas behöver jag inte än för det är så najs att sova utan:-) :-) :-)
 
Dagens jobb bestod av att lattja med blondi igen. Och sen dök mamma upp efter vår träning och tog handom mig:-):-):-) så mysigt hon vet vad jag behöver. Och så fick jag socker också.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
 
Sussa söt och ät mycket gröt då blir man stor och stark:-):-)
 
Tjing